Stockholms dagen:

Vi vaknade 06:30 och sen kom vi till tåget runt 8, tåget gick 08:32 och då åkte vi till Katrineholm. När vi kom dit skulle vi byta tåg, men då kom aldrig den så vi satt i 1 timme sen kom ett annat tåg som vi fick ta till stockholm.
När vi kom fram så gick vi in till stan och snosade runt på drottninggatan. Sen skulle Sara byta skor så vi gjorde de inne i bikbok. Sen när vi hade gått hela drottninggatan ut så märkte Sara att hon inte hade sin mobil, så hon panikade och sprang tillbaka till bikbok mendans jag gick/joggade efter.
Hon hittade den tillslut och sen tog vi tunnelbanan till globen. Då åkte vi skyview och gick runt i globen centrum, jag köpte en tröja på h&m. Och sen åkte vi tillbaka till drottninggatan och va helt flumma as garvade åt allt.
När vi kom fram till kungsgatan så drog vi och åt Subway<33333 så jävla gott var det! Efter de visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi gick runt i stan lite och efter några timmar gick vi och fikade..
och sen kom en kille som körde cykeltaxi, så vi åkte ett varv med honom, påvägen träffade vi en viking som skrämde skiter ur oss! Sen fick vi brottom så han körde oss till närmaste tunnelbana och sen sprang vi till t-centralen och vi kom fram lite innan den kom så vi drog till burgerking, fast jag va spymätt. Sen vid 20:47 tog vi tåget hem.
Kom hem vid 11 och då gick jag och la mig nästan direkt.

Bilder kommer på cykeltaxin, vikingen, köpen & lite till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0